Klokkenmaker

Uurwerken die het niet meer doen. Behalve reparatie voer ik graag regelmatig onderhoud uit om te voorkomen dat de klok stil blijft staan. Het regelmatig onderhoud laten plegen aan uw uurwerk voorkomt een groot onderhoud. Ik ben actief als klokkenmaker in Hilvarenbeek, Baarschot, Biest-Houtakker, Diessen, Esbeek en Haghorst.  Maar als u van verder weg komt, bijvoorbeeld Tilburg, Reusel, Bladel, Moergestel of Oisterwijk en u bent op zoek naar een klokkenmaker bent u van harte welkom. Ik verzorg graag het onderhoud en reparatie in de Kempen van Noord Brabant.

Indien er iets vervangen moet worden, dan hebben wij voldoende materialen op voorraad om uw uurwerk snel en vakkundig te kunnen repareren. Ook als u uw uurwerk voor onderhoud bij ons achter laat wordt hij uitgebreid nagekeken en indien nodig onderdelen vervangen. Na het grote onderhoud leveren wij, indien u dat wenst, uw klok thuis af, zodat u dan weer jarenlang bij de tijd zult blijven, de ‘Baarschotse Tijd’ om precies te zijn. Op onze website vindt u meer informatie wat er komt kijken bij onderhoud en reparatie door ons als klokkenmakers.

Heeft u vragen over wat ik als klokkenmaker voor u kan betekenen, neem dan gerust contact met me op. Ik beantwoord graag uw vragen en maak graag een afspraak. Vergeet niet regelmatig onderhoud te laten doen aan uw uurwerk. Uiteraard kan ik u hierover adviseren.